Bulado

Kenza (11) woont met haar vader Ouira, haar opa Weljo en zwerfhond Cajun in een huisje op een autosloperij. De twee mannen in haar leven zijn elkaars botsende tegenpolen: haar vader is politieagent en een rationele man, terwijl haar opa zich het liefst in de spirituele wereld uit de geschiedenis van de eilanden begeeft. Kenza balanceert tussen deze twee werelden in, tot het verdriet over verlies van dierbaren haar ogen opent en ze zich openstelt voor de mystieke, troostende tradities van haar opa. Hierin moet ze haar eigen weg leren vinden.

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie van het NFF ook bij ons in de zaal meebeleven. Het festival presenteert dit jaar voor het eerst een unieke selectie van acht NFF-Publiekspremières die op hetzelfde moment als de première in Utrecht landelijk is te zien in de filmtheaters en bioscopen. Zo kun je letterlijk om de hoek van je eigen huis genieten van de nieuwste films van eigen bodem.
De voorverkoop start op 24 augustus. Tickets kun je vanaf die datum bij alle deelnemende bioscopen bestellen. Meer weten over NFF 2020? Ga naar filmfestival.nl en vier de feestelijke jubileumeditie van het festival mee.”

Tijdsduur

83 minuten

Taalversie

Papiamento

Genre

Drama

Releasedatum

25 september 2020

Tijdsduur

83 minuten

Taalversie

Papiamento

Genre

Drama

Releasedatum

25 september 2020

Bulado

Selecteer tijdstip en betaal direct

Er zijn nog geen draaitijden bekend.