Kleuterbios: De Gruffalo – De Slak en de Walvis

De leukste filmochtend voor de allerjongste filmhelden! De C-Cinema Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans. Bij binnenkomst worden onze kleine gasten onthaald met een welkomstdrankje, spekje en een klein cadeautje. Speciaal voor hen word het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook is er een mogelijk om je te laten schminken en er is altijd een kleurtafel aanwezig. Na afloop krijgen de kinderen een echt Filmdiploma mee naar huis. Dit word een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

De Gruffalo vertelt het magische verhaal van een muis die een wandeling door het bos maakt op zoek naar nootjes. Wanneer hij drie roofdieren tegenkomt, een vos, uil, en een slang, die hem allemaal willen opeten, moet de dappere muis zijn verstand gebruiken om te overleven. Hij kondigt aan dat hij een ontmoeting heeft met een monster met vreselijke trekken, een ‘Gruffalo’, en de drie roofdieren raken elk in paniek en rennen weg. De muis is nog meer ervan overtuigd dat er niets is dat hem kan raken, althans dat denkt hij. Wanneer hij oog in oog komt te staan met het verschrikkelijke schepsel uit zijn dromen, de Gruffalo zelf, moet de muis diep graven om te ontsnappen aan het gevaar en vind eindelijk rust in het bos.

De Slak en de Walvis
In de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een ambitieuze zeeslak en een bultrug, ontdek de kracht van de zee het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen… Kan de slak de walvis redden als hij in een afgelegen baai strandt?

Tijdsduur

60 minuten

Genre

Animatie

Releasedatum

25 juni 2023

Kijkwijzer

Tijdsduur

60 minuten

Kijkwijzer

Genre

Animatie

Releasedatum

25 juni 2023

Kleuterbios: De Gruffalo – De Slak en de Walvis

Selecteer tijdstip en betaal direct

Reset alle filters

Selecteer tijdstip en betaal direct

Roosendaal

18 juni 2023 11:00

Etten-Leur

18 juni 2023 11:00

Bergen op Zoom

18 juni 2023 11:00