Kleuterbios: Draak Dries + Superworm

De leukste filmochtend voor de allerjongste filmhelden! De C-Cinema Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans. Bij binnenkomst worden onze kleine gasten onthaald met een welkomstdrankje, spekje en een klein cadeautje. Speciaal voor hen word het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook is er een mogelijk om je te laten schminken en er is een kleurtafel aanwezig. Na afloop krijgen de kinderen een echt Filmdiploma mee naar huis. Dit word een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

Draak Dries Animatiefilm van een half uur gebaseerd op het geliefde kinderboek geschreven door Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffler. Draak Dries is een verhaal over een jonge draak die in zijn eerste jaren op de Drakenschool wil leren vliegen, brullen en vuurspuwen. Hij wil indruk maken op zijn leraar en zo een gouden ster verdienen. Helaas is de kans op ongelukken groot en heeft de draak hulp nodig van een vriendelijk, jong meisje dat zijn bulten en blauwe plekken verzorgd. In het vierde jaar moet de draak een prinses veroveren. Kan het jonge meisje hem helpen met de moeilijkste opdracht tot nu toe?

Superworm Superworm is een heerlijk komische held. Hij is een lange, sterke worm met bijzondere vaardigheden en een groot hart, die altijd klaar staat om te helpen. Vlinder is de beste vriendin van Superworm, al sinds hij klein en zij nog een rups was. Ze houden ervan om de andere dieren uit de tuin te helpen. Ze redden de baby pad van de grote weg, ze vermaken verveelde bijen en redden een kever. Het lijkt erop dat niks Superworms vaardigheden kan overtreffen, maar daardoor gaat hij naast zijn schoenen te lopen en begint hij zijn vriendin te negeren. Wanneer de slechte Tovenaar Hagedis hoort over de krachten van Superworm, stuurt hij zijn bediende Kraai om Superworm te ontvoeren. Hij dwingt Superworm om ondergronds te gaan zoeken naar schatten. Vlinder bedenkt een plan met de andere wezens uit de tuin om Superworm te reden, Tovenaar Hagedis te vangen en te dumpen bij het afval! Alle dieren vieren de terugkeer van Superworm en Vlinder vergeeft hem voor zijn koppigheid. Ze zijn herenigd als vrienden.

Tijdsduur

65 minuten

Kijkwijzer

Tijdsduur

65 minuten

Kijkwijzer

Kleuterbios: Draak Dries + Superworm

Selecteer tijdstip en betaal direct

Er zijn nog geen draaitijden bekend.