C You Soon

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. C-Cinema streeft ernaar om de informatie op deze website actueel, volledig en accuraat te houden, maar kan niet garanderen dat de informatie op elk moment juist en compleet is. C-Cinema is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.


Geboden informatie

De informatie op deze website kan technische onjuistheden of typografische fouten bevatten. C-Cinema behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. C-Cinema is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van wijzigingen in de informatie op deze website.


Externe bronnen

Links naar andere websites worden uitsluitend verstrekt voor het gemak van de gebruikers van deze website. C-Cinema is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde websites en is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze websites.


C-Cinema is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze website. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze disclaimer, dient u deze website niet te gebruiken.

Team c-cinema
  • Altijd de beste films
  • Kinderfeestjes op maat
  • Veilig online je tickets bestellen