C-Cinema klantenservice

Praktische informatie

Bekijk de veelgestelde vragen aan C-Cinema. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen. Wij hebben in ieder geval de meest voorkomende voor u op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

In alle vestigingen van C-Cinema hanteren wij geen pauze. We hebben in alle zalen service aan de stoel waar u kunt bestellen en waar de bestelling onder de voorstelling geserveerd wordt. Er zit dus geen onderbreking in de film.

C-Cinema werkt met het 3D systeem van Real-D. Bij de ticketkassa of bij het ticketcontrole punt krijgt u een bril mee. Na de film de bril graag inleveren.

U kunt betalen via iDeal, Mastercard, Bancontact en met Visa.

U kunt uw aankopen annuleren of wijzigen tot 2 uur voordat de film start. Dit kan via de link die u in de aankoop bevestiging email zit. Als de voorstelling al plaatsgevonden heeft, is het niet mogelijk om de tickets te wijzigen naar een andere voorstelling. Retour van het aankoop bedrag is niet mogelijk.

Ja, u kunt de Nationale Bioscoopbon (pas) inleveren bij de ticketkassa van alle C-Cinema bioscopen. Let op dat de oude papieren versie van de Nationale Bioscoopbon verlopen is en dus niet meer geldig is. Op bioscoopbon.nl kunt u het saldo van het digitale pasje van de Nationale Bioscoopbon checken.

Jazeker, erg leuk om iemand een Nationale Bioscoopbon als cadeau te geven! Deze pasjes kun u opwaarderen met een bedrag van minimaal € 7,50 tot maximaal € 150,-. Ook kunt u zelf een ontwerp maken op bioscoopbon.nl

Ja, de CJP/Cultuurjongerenpas is geldig van maandag t/m donderdag met uitzondering van de vakanties. De CJP/Cultuurjongeren pas is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, besloten voorstellingen of andere speciale voorstellingen. Met de CJP/Cultuurjongerenpas krijgt u € 1,50 korting. Voor meer informatie kijk op cjp.nl

Ja, deze bon is geldig van maandag t/m donderdag en is in te wisselen voor een gratis kaartje (excl. 3D toeslag). Deze bon is niet geldig tijdens feestdagen en kerstvakantie.

- Kijkwijzer 16 jaar: Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding/toestemming van een volwassenen of ouders/verzorgers.
- Kijkwijzer 12 jaar: Kinderen jonger dan 12 jaar worden niet toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 jaar onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.
-Kijkwijzer AL, 6, 9: Iedereen wordt toegelaten.

Wij hanteren de regels van Nicam in de Kijkwijzer. Deze regels zijn vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. Vanwege deze regelgeving kan er om legitimatie gevraagd worden door onze medewerkers. Wilt of kan u uzelf niet legitimeren of voldoet u niet aan de regelgeving dan zal de toegang worden geweigerd. In deze situatie vind geen restitutie of vergoeding plaats. U kunt meer informatie vinden op kijkwijzer.nl

Wekelijks wordt de nieuwe speelweek op maandag bekent gemaakt. Er wordt gekeken naar de bezoekers van de week ervoor om zo het nieuwe programma samen te stellen. Een speelweek begint op donderdag en loopt af op woensdag. Er kan afgeweken worden met feestdagen en kerstperiode. Bij sommige speciale voorstellingen kan het zijn dat de programmering eerder bekent zijn.

Bij C-Cinema kunt u zelf stoelplaatsen uitkiezen. U krijgt zelf de beste stoelplaatsen toegewezen en als u ergens anders wilt zitten kunt u dit veranderen.

- De bioscoop behoudt zich het recht om de plaatsen minimaal te wijzigen.
- Let op welke plaats keuze u neemt. Het scherm is afgebeeld in de plattegrond.
- Gaat u bij binnenkomst op de juiste stoel zitten. Je stoelnummer staat vermeld op je gekochte ticket of online bestelling.

Algemene informatie

C-Cinema B.V.
Nieuwstraat 2
4701 HS Roosendaal
[email protected]

C-Cinema Roosendaal (City)
Nieuwstraat 2
4701 HS Roosendaal
Tel: 0165-534503
[email protected]

C-Cinema Bergen op Zoom (Kiek in de Pot)
Burgermeester van de Laarstraat 25
4615 PB Bergen op Zoom
Tel: 0164-254886
[email protected]

C-Cinema Etten-Leur (Cine-Service)
Binnentuin 2
4873 BT Etten-Leur
Tel: 076-5010167
[email protected]

De social-media kanalen van C-Cinema:
Facebook
Twitter

Bij een service bioscoop kunt u in de zaal hapjes en drankjes bestellen doormiddel van een knopje. De zalen zijn speciaal ingericht op deze service. Als u op het knopje drukt, komt er een medewerker langs waarbij u een bestelling kunt plaatsen. U rekent gelijk af en de bestelling wordt gebracht.

Klantenservice

C-Cinema

Contactgegevens

* Geen telefonische ticketverkoop